Bel ons op: 077 - 382 3007

Openingstijden recreatief zwemmen

Voor een baantje zwemmen of juist lekker vrijzwemmen met de (klein)kinderen kunt u ook terecht in zwembad De Wisselslag. Diverse dagen en tijden bieden u een mogelijkheid om juist dat te zoeken wat bij u past.

Doelgroepenbad

Het doelgroepbad is 25 meter lang en over de gehele lengte 1.80 cm diep. Er is een beweegbare bodem die wordt gebruikt tijdens doelgroepen en recreatiefzwemmen. Dit bad wordt veel gebruikt voor recreatiefzwemmen, leszwemmen, doelgroepen en verhuur aan groepen.
De watertemperatuur is de hele week 31°C.

Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft een diepte van 1.80 t/m 3.00 cm. Dit bad wordt veel gebruikt voor banenzwemmen, recreatiefzwemmen, leszwemmen, schoolzwemmen en verenigingen. De watertemperatuur is over het algemeen 29°C.  In het weekend is deze 28°C in verband met de wedstrijden van waterpolo en wedstrijdzwemmen. Ook is er een beweegbare bodem die voornamelijk wordt gebruikt tijdens leszwemmen, schoolzwemmen en verenigingen.

Instructiebad

Het instructiebad is een ondiep bad van 0.40 t/m 1.10 cm. De watertemperatuur is de hele week 31°C. Op vrijdag en zaterdag is het bad 32-33°C in verband met babyzwemmen.

Telefoon: 077-3823007
E-mail: info@dewisselslag.nl